Plant van de maand!

Tof zo iedere maand een leuke plant in de kijker bij De Vormtuin! Weet je niet zo goed wat je wilt van plant of bloem in je tuin of terras dan is onze plant van de maand een goeie tip! Deze maand mei staat Dipladenia sundaville wit of Mandevilla in de kijker. Een leuk idee voor Moederdag!


Dipladenia sundaville wit of Mandevilla zijn klimplanten die snel groeien daarom is het beste deze te leiden op een stok of klimplantenrek maar een draad mag ook. De planten bloeien vanaf mei tot de eerste vorst mits je tijdig water en wat voeding toedient. Je hoeft geen groene vingers te hebben om deze planten te houden in je tuin, ze zijn gemakkelijk in onderhoud. Wij leveren deze op een klimplantenrek in pot 17cm. Haal tijdig de uitgebloeide bloemen weg van je Dipladenia sundaville wit zo kan de plant nieuwe bloemknoppen maken.

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Een weetje over de plant!

Dipladenia sundaville wit of Mandevilla zijn eigenlijk klimplanten die hier op een klimplantenrek worden gehouden en verkocht. Je kan deze bloeiende plant overwinteren als je hem op een plaats zet waar het niet vriest en koel blijft zo kan je het volgend jaar weer genieten van je aankoop. De Dipladenia sundaville wit of Mandevilla wordt de laatste tijd veel gekocht voor Moederdag.