Kies hier uw favoriete klimplant op rek of stok!

Je kan uw klimplant bestellen met een stok van 90cm hoog in een pot van 9 cm of op een klimrek van 90 cm hoog en 23 cm breed in pot 22 cm zoals op de foto's hieronder en maak je geen zorgen alles wordt goed en netjes verpakt en zijn goed beschermd tegen verzending!

klimplant op rek

planten op rek!

planten op stok!

Hydrangea anomala petiolaris of ook wel klimhortensia genoemd is een zelfhechtende klimplant met grote opvallende platte crème bloemen. 

Uitverkocht

Passiflora constance elliott

€ 18,00
Uitverkocht

Passiflora constance elliott is een klimplant met grote witte exotische bloemen. Deze klimplant wordt ook wel passiebloem genoemd door haar tropische uitstraling.

Clematis 'Roge Cardinal' op rek heeft paarsrode bloemen en vind ik een van de mooiere clematissen. De donkere paarsrode bloemen komen tevoorschijn in juli tot september en de plant haalt een hoogte van ongeveer 2,5 tot 3 meter. 

Clematis 'Hagley Hybrid' heeft licht roze bloemen en donkere meeldraden in juli-september. De plant wordt ongeveer 250 cm hoog als hij op een plaats wordt gezet waar alleen de morgenzon en avondzon kan komen. 

Clematis 'Multi Blue' heeft dubbele blauwe bloemen de plant doet het goed in potten en bakken. Het is geen sterke groeier en bloeit rond mei september. 

Clematis 'Piilu'is heeft gestreepte roze en donkerroze bloemen. Net als zijn voorgangers houdt hij van zon tot halfschaduw in een vochtige potgrond en laat vooral de plant niet uitdrogen. 

Clematis 'The President’ heeft blauwe bloemen. Deze klimmer is ideaal voor in pot want hij haalt maar een hoogte van 250cm. 

Clematis ‘Miss Bateman’ valt op met zijn witte grote opvallende bloemen die talrijk aanwezig zijn op de plant tijdens de bloeiperiode.

fallopia aubertii heeft witte bloemen is een van de oudste klimplanten die we kennen in België. Het is een krachtige groeier met créme witte lange bloemen die lang bloeien van juli tot in oktober. 

Lonicera periclymenum ‘serotina’ met roze/gele bloemen de boskamperfoelie die heerlijk ruiken vanaf juni is winterhard en verliest zijn bladeren. 

Uitverkocht

Parthenocissus tricuspidata Veitch ‘Boskoop’ beter gekend als wilde wingerd is een plant die een prachtig groene drielobbige bladstructuur heeft. De bladeren van deze klimplant verkleuren in de herfst rood wat een prachtig spektakel oplevert. 

Lonicera ‘henryi’ is een kamperfoelie met paarsachtige bloemen die heerlijk ruiken. Als het niet te hard vriest behoudt hij zijn bladeren gedeeltelijk. 

Hedera helix

€ 15,00

Hedera helix

€ 15,00

Hedera helix of klimop is een groenblijver ideaal voor bodembedekking, afsluitingen of muren mee te beplanten. Je kan ook deze groenblijvende plant gebruiken om vormen zoals bollen, kegels en spiraal mee te laten begroeien.