10 mei Moederdag!

Op 10 mei is het weer Moederdag maar door de corona-maatregelen kunnen we niet tot bij onze moeder om haar in de bloementjes te zetten daarom hebben we  enkele bloembakjes op gevuld met planten met bloemen van Osteospermum en hebben ook planten die bloeien op een klimplantenrek zoals Dipladenia sundaville wit of Mandevilla om als cadeau af te geven op Moederdag. Heb je geen zin om in een wachtende rijen te staan aan een tuincentrum dan kan je bij ons bestellen! Wij leveren daarom uitzonderlijk het in de meeste gevallen de dag zelf nog bij je moeder als je binnen een bepaald km woont neem hiervoor eerst met ons contact op voor je bestelt! Je kan tijdens je bestelling ook bij opmerking een tekstje schrijven voor je moeder en wij bezorgen het haar!!!! Vergeet dus niet je moeder, je vrouw in de bloemen te zetten op Moederdag!

Aanbiedingen!

Eindelijk een deel toegekomen van onze eenjarige perk- en balkonplanten in pot! Ga naar onze pagina https://www.devormtuin.com/eenjarige-perk-en-balkonplanten en bestel nu uit ons nieuw aanbod zoals surfinia, geranium, bacopa en nog veel meer!

Verzenden over heel Europa!

De Vormtuin verzend over heel Europa en dit met bpost.

Niet alle planten worden verzonden met bpost sommige moet je zelf komen afhalen dit wordt dan ook bij het product vermeld
Wij wensen u veel succes met je aankoop!


De Vormtuin.